Yrittäjän on riskitöntä työllistää kevytyrittäjä

Useat yritykset ovat ulkoistaneet henkilöstön joko osittain taikka kokonaan. Ulkoistaminen tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että työntekijän työsopimus puretaan ja työnantaja ostaa jatkossa työtä kevytyrittäjältä.

Tälläinen sopimus on yrityksille erittäin kannattavaa henkilöstökulujen laskiessa miltei 11%. Tämähän tarkoittaa selvää ja merkittävää tuloksen kasvua.  Tarjouskilpailuissa on selvästi varaa tarkistella urakkahintoja ja pärjätä voimakkaasti.

Ostaessaan palveluita kevytyrittäjiltä yrityksen palkkaan liittyvät kulut ja laskeminen katoaa. Kevytyrittäjät toimivat laskutuspalvelun kautta, jonka kautta myös laskutus tapahtuu. Yritys ja toimeksiannon saanut kevytyrittäjä sopivat keskenään työstä, sen toteutuksesta ja hinnoittelusta, mutta laskutuspalvelu laskuttaa yritystä suoraan sekä suorittaa palkanmaksun kevytyrittäjälle. Näin yrityksen ei tarvitse huolehtia työntekijän palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä työstä. Yritys voi suorittaa työstä maksamisen helposti laskulla. Laskutuspalvelu hoitaa kaikki lakisääteiset velvollisuudet työnsuorittajan osalta.

Teimme kyselyn noin 50 yritykseen vuonna 2019. Kysymys oli hyvin yksinkertainen. Paljonko yksi työntekijä maksaa yrityksellenne kuukaudessa ? noin 60% heitti pallon tilitoimiston harteille ja vastausta ei tullut. Uskomme, että ulkoistaminen tuo lisää varmuutta myös yrittäjälle, kun on itse tietoinen paljonko yhden miehen tuntilaskutus on. Urakkaa laskiessa tämä helpottaa varmasti valtavasti. Ulkoistaminen sopii usealle alalle, niin rakennusalalle tai vaikka kiinteistönvälitys yrityksille.

Pystymme tarjoamaan kattavaa ulkoistamispalvelua kaiken kokoisille yrityksille ympäri suomen ja ohjaamaan teidät kannattavaan sopimukseen.